Perser & Exotic klubben

Specialklub under Felis Danica

Hjælp fra jer medlemmer

Hjemmeside er nu lagt ud til jer medlemmer.

Jeg vil bede jeg om at kigge på den og komme med input - kommentarer - RIS og selvfølgelig også gerne ROS :)

Beskrivelserne af de 4 varianter - her må de enkelte opdrættere, som er eksperter på hver sin variant - meget gerne komme med tilbagemeldinger og input.
Er der noget som er forkert af det der står. Hvad kan der stå i stedet? Kan der tilføres mere info o.s.v. - send endelig input ind - jo bedre hjemmeside får vi til glæde for alle.

Billedegalerierne af de forskellige varianter - send flere billeder ind - husk navn på kat og ejer/opdrætter og EMS kode.

Titelgaleriet 2019: Har jeg glemt nogle - det gælder både perser og exotic, men også jer med de andre racer - send info ind til webmaster.

Har I andre rettelser - forslag til forbedringer og nye sider - alt modtages med stor taknemmelighed - så ved jeg nemlig at I har kigget på vores hjemmeside.

Mange hilsner

Webmasteren

Ideer og evt. forslag til nye tiltag på hjemmesiden:

Små hverdagshistorier fra medlemmerne

Spændende artikler (husk ophavsrettigheder)

Pelspleje

Drægtighed - fødsel - pleje og opdræt af killinger

Diverse omkring arvelighed og sygdomme

giftige planter

Intet er for stort/småt - send forslag.

Showresultater

o.s.v.

Brug gerne formularen her nedenfor til at melde

input på.