3. Wievmax Leonardo of Pigalop - EXO e 03 - 391 point
Ejer: Bettina Petersen

Jyrak´s udstilling i Kolding den 12 og 13. marts 2022

Så havde Jyrak igen udstilling og denne udstilling var der mange som havde set frem til - faktisk siden 2020. Der var nemlig indkaldt til Worldshow med Ragdolls og der var over 150 i den store Kolding Arene hal - plus allle os andre. En kæmpe udstilling med over 500 katte tilmeldt.

Som altid kørte det hele på skinner og alt fungerede perfekt. 

Jyrak havde præmiering af deres topkatte 2021 og her havde vi et medlem som havde topkat. Flere specialklubber havde også præmiering af deres topkatte også lørdag - så der var rigtig meget at se på og klappe af.

En del  perser og Exotic var tilmeldt lørdag - så skulle vi jo ikke konkurerer med ragdolls :)og ganske få søndag. 17 Perser/exo fordelt på lørdag og søndag og ialt 29 katalognumre på PER og EXO. Så klubben var igen forholdsvis godt repræsenteret og det blev da også til et BIS og et BOB og nogle NOM. Og en JW til en skøn skovkat.

Se længere nede billeder af alle de deltagende klubkatte og også klubmedlemmernes katte fra de øvrige racer. Titler blev der også taget.

Det var en rigtig god og hyggelig udstilling med en masse katte og deres ejere og en masse stande - så dagen gik rigtig godt. Cafeen havde en rigtig lækker buffet - ikke så tit vi er så heldige at have den mulighed.

Her kommer så billeder på de deltagende klubkatte  på udstillingen i Kolding
Resultaterne kan ses på Jyrak´s udstillingside


Lørdag - resultater
Søndag - resultater


Webmaster har ikke kunne finde billeder af dem alle og tidsmæssigt er det svært at kigge på alle FB profiler efter billeder - Så de som ikke er på og nævnt - vil I ikke sende billeder ind - så bliver de naturligvis sat på med det samme. HUSk billede og navn når I sender ind.

Udstillingen BIS og BOB - Stort tillykke til ejerne med deres dejlige katte.

Udstillingens titeltagere
Stort tillykke til alle katte og ejere


Stemningsbilleder fra weekendens udstilling - hvor Ragdollklubben i Danmark afholdt Worldshow med over 150 ragdolls - så flot.